Merk: Ghyczy
Design: MW22

In hoogte en lengte verstelbare booglamp met zware stenen voet. De “hengel” balanceert op de verticale stang en wordt geklemd door een ambachtelijk verwerkt aluminium detail. De lamp is per voetdimmer dimbaar en een 60 Watt Globe E27 lamp wordt meegeleverd.

Glas, metaal en hout. De producten van Ghyczy zijn gemaakt uit klassieke en hoogwaardige materialen. De grote keuze in de gebruikte grondstoffen van eiken tot kersen en van roestvrijstaal tot messing zorgen voor bijna oneindige combinatie mogelijkheden.
Het proces van oppervlaktebewerking wordt uitgevoerd door de beste vakkundige ambachtsmensen. Het vergt flexibiliteit en geduld om aan de speciale wensen van alle klanten te voldoen. Uiteindelijk zorgt de kwaliteit van constructie voor een bijna levenslange garantie.

Een van de bijzondere eigenschappen van Ghyczy is het gietproces. Dit proces met de vele ambachtelijke en handmatige stappen zorgt voor de mogelijkheid van complexe maar optisch simpele objecten. Deze gebruikt Peter Ghyczy vaak als oplossing bij het verbinden van een poot met een tafelblad, de “klemverbinding”. Andere kenmerkende eigenschappen zijn de finish. Gepolijst of gedeeltelijk ruw gelaten, zorgt de finish voor een interessante individualiteit van elk object en maakt het uniek.