Vivasedia is een snel groeiende importeur van design producten. Er wordt uitsluitend en exclusief samengewerkt met betrouwbare fabrikanten in Italië. Alle modellen voldoen dan ook aan de strengste Europese richtlijnen en garanties.

De strategie van Vivasedia is haar partners een zo diep en breed mogelijk assortiment kwaliteit designproducten te bieden voor diverse markten. Of het nu gaat om enkele stuks of grote projecten.

De Italiaanse, exclusieve partners van Vivasedia zijn onder andere: Scab, 21st Living Art, Caimi, Creando, Donati en ITF Design.

Diva
Vrolijke en multi-functionele designstoel in bi-colour. Het zitgedeelte is gemaakt van polypropyleen, terwijl het rugdeel is gemaakt van transparant polycarbonaat. Leverbaar in 8 (vaste) kleurcombinaties. De pootjes zijn van ge-anodiseerd aluminium waardoor de stoel geschikt is voor zowel binnen als buitengebruik.
Ook leverbaar als counterkruk (zithoogte 65 cm).

Design Centro Stille SCAB Italy.
Diva Natural
Serie Diva is uitgebreid met houten pootjes in plaats van aluminium. De zitting is van polypropyleen en leverbaar in ivoorwit, antraciet of pistachegroen, terwijl de pootjes besteld kunnen worden in beuken (licht) of wenge (donker). Geschikt voor gebruik binnenshuis. Design Centro Stile Scab Italy.

Diva STAR
De ster binnen de Diva-familie: de rugleuning is uitgevoerd in echt chroom ! (kern van ABS-kunststof). Leverbaar met 3 kleuren zittingen. Pootjes verchroomd.
Design Centro Stille Scab