Vivasedia is een snel groeiende importeur van design producten. Er wordt uitsluitend en exclusief samengewerkt met betrouwbare fabrikanten in Italië. Alle modellen voldoen dan ook aan de strengste Europese richtlijnen en garanties.

De strategie van Vivasedia is haar partners een zo diep en breed mogelijk assortiment kwaliteit designproducten te bieden voor diverse markten. Of het nu gaat om enkele stuks of grote projecten.

De Italiaanse, exclusieve partners van Vivasedia zijn onder andere: Scab, 21st Living Art, Caimi, Creando, Donati en ITF Design.

Diverse barkrukken

Diablito 65 & 80
Design counter- of barkruk met een zitschaal van recyclebaar polypropyleen. 4-pootsframe met voetensteun van verchroomd metaal. Leverbaar in 5 moderne kleuren. Deze comfortabele kruk is leverbaar in 2 zithoogtes: 80 cm (barhoogte) en 65 cm (counter/keuken hoogte).
Design Luisa Battaglia.

Diavoletto
Design barkruk met zithoogte verstelling (dmv gasveer). De comfortabele zitschaal is gemaakt van recyclebaar polypropyleen en het onderstel met voetenring is verchroomd. Leverbaar in 5 moderne kleuren. Zithoogte bereik van 54 tot 79 cm.
Design Luisa Battaglia.

Day 82
Barkruk op 82 cm zithoogte. Verchroomd 4-poots onderstel. Zitschaal van polypropyleen in 5 moderne kleuren.
Design Centro Stille SCAB