Vandersluis
Aan de producten wordt veel aandacht besteed. Uiteraard aan het ontwerp, maar ook in de uitwerking daarvan. Schoonheid is terug te vinden in het ontwerp en de technische realisatie, waardoor alle details kloppen. De producten blijven zo actueel door de jaren heen. De toepassing van modieuze kleuren en materialen zorgen voor een eigentijds uiterlijk.

Modern design
Vandersluis houdt van mooi, functioneel en helder design. In al onze ontwerpen vindt u een optimale balans tussen comfort, uiterlijk en kwaliteit.

Duurzame kwaliteit
Duurzaamheid heeft voor het merk een dubbele betekenis. Technisch vakmanschap zorgt er enerzijds voor dat kwaliteit geleverd wordt die garant staat voor een lange levensduur. Anderzijds ontwerpen en produceren ze met oog voor mens en maatschappij. Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is daarom een steeds belangrijker onderdeel van de bedrijfsvoering.

Fresco
Fresco is een kunststof stoel die multifunctioneel inzetbaar is, zoals in bedrijfskantines, wachtkamers, bars, hotels, restaurants, bibliotheken en winkels. Fresco is licht in gewicht, sterk, handig in gebruik, stapelbaar (max. 15 stuks) en gemakkelijk schoon te maken. Bovendien is het een milieuvriendelijke stoel gemaakt van 100% recyclebaar materiaal. Leverbaar in drie verschillende frame kleuren en vijf verschillende kunststof kleuren voor zitting en rug. Optioneel kunnen de zitting en rug ook worden gestoffeerd. Zo past Fresco in elke ruimte.

Materialen
frame: grijs frame wit
armleuning: grijs armleuning wit
rugleuning: lichtgrijs rugleuning wit rugleuning rood rugleuning lichtblauw
zitting: lichtgrijs zitting wit zitting rood zitting lichtblauw

Kunststof
Fresco is leverbaar in drie verschillende frame kleuren en vijf verschillende kunststof kleuren
voor zitting en rug. Optioneel zijn kunststof armleggers in de kleur van het frame.